Gornji Milanovac

O nama

Lobby Bar

Pažljivim izborom stila i elegancije Donna je otvorena u februaru 2010. godine sa ciljem da gostima u Gornjem Milanovcu obezbedi ugodan smeštaj, dobru rekreaciju, kvalitetnu ishranu kao i prijatan ugođaj u Cafe-u.

Hotel Donna se nalazi na idealnoj lokaciji na svega 3 min. do pešačke zone centra Gornjeg Milanovca u blizini svih popularnih gradskih kafića, banaka, butika, pekara. Nedaleko od hotela, laganom šetnjom dolazi se i do sportskog parka u kome se nalazi prelep fudbalski stadion, sportska dvorana, gradski bazen, kao i tereni za rekreaciju.

Smešten u mirnoj urbanoj zoni, izolovan je od gradske buke, tako da gostima pruža osećaj potpune opuštenosti i lagodnosti.

Caffe Bar je  idealan prostor klupskog tipa za

različite vrste manjih događaja, poslovnih koktela,

ručkova , manjih venčanja, prezentacija proizvoda.

 

Caffe Bar raspolaže sa dovoljno prostora i

komfornosti za svakog našeg gosta.  Pravi izbor za kratak predah.

DETALJNIJE Kontakt  Tel:+381 32 713 648 Mob: +381 64 145 07 66  e-mail:  gottadonna46@gmail.com  office@cbdonna.com Web: www.cbdonna.com  Adresa: Hotel Donna Karadjordjeva 46 Gornji Milanovac Srbija
Marker Animations
© 2016 Hotel DONNA Gornji Milanovac All Rights Reserved - Design and development  Planeta računari Photo: Aleksander Krsmanović

Sobe i apartmani

Hotel Donna raspolaže sa 17 dvokrevetnih soba potpuno opremljenih za apsolutni komfor.

Sve sobe su opremljene simpli ili francuskim ležajevima, a standardna oprema u svim sobama obuhvata: mini bar, sef, LCD TV sa kablovskim i digitalnim kanalima, WiFi i LAN internet. Sve sobe su klimatizovane. U apartmanima se nalazi kuhinjski odeljak koji sadrži neophodnu opremu za pripremanje laganih jela i napitaka.

DETALJNIJE

Caffe Bar

U prefinjenom i prijatnom ambijentu ovog prostora možete uživati u mešavini probranih ukusa internacionalne kuhinje. Restoran se nalazi u prizemlju hotela u savremenom i prijatnom okruženju.

U ponudi je širok asortiman pizza, sendvica, salata, deserata, kafa i pića.

DETALJNIJE

Opremljenost

Radno vreme

07.00h - 24.00h


HOTEL SOBE LOBBY BAR CAFFE BAR
KONTAKT

CheckIn / CheckOut

07.00h       12.00h


Tip sobe:
Broj gostiju:
Datum prijave:
Datum odjave:
Prihvatamo katrice:
SRPSKI ENGLISH